Thursday, 16 February 2017

Ibu and Abang Muhammad

Pagi pagi ni..
Muhammad(anak pertama), batuk tak berhenti.. Ibu dah risau.. Sampai pikir abg ni kene batuk berkokol ke..

Batuk batuk tak berhenti ni... Sampai sakit sakit perutnya bila batuk..

Selalunya bila batuk and selsema, abi muhammad memang akan buat treatment wap untuk Muhammad. Tapi kali ni asik tergendala ja.. Sebab banyak hal..

Nak jadi halnya.. Dah dua minggu Muhammad batuk tapi xelok elok.. Tapi pagi tadi memang worst.. Dag muntah kan kahak,  seketul besar..

Tapi tengok meleleh lagi hidungnya dengan HINGUS HIJAU 😩😩😩

IBU memang takleh tahan lah..

Bawak lah pi klinik..
And kene buat treatment gas tula macam biasa.

Actually Muhammad nidah lama gila tk buat bnd tu kat klinik.. Salu abinya yang buat kat umah guna water heater je.

And paling menkjub and mengagumkan.. Muhammad tak NANGIS punnn.. Plus dia sendiri nak pegang MASK tu.. Siap tolak tangan ibu.. Tak bagi pegang..

Hehe.. ANAK IBU DAH BESAR 😭😭😭

guess whatttttt

Masa buat tak muntah pun..
Dalam keta muntah selambakkkk susu plus kahak plus hingus..

Uwaaaa tak tau lah apa bau dalam keta ibu tu.. Streas tengok keta tu kotor gilaaa

Bila laaa nak tuka leather seat tahhhh

No comments:

Post a Comment